Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dissabte, 12 de maig del 2012


POLLASTRE ROSTIT

INGREDIENTS (PER A  DUES PERSONES)

·       POLLASTRE (4 CUIXES O DUES CUIXES I PETXUGA)
·       DOS CEBES GROSSETES
·       UNS GRANS D’ALLS SENCERS
·       UNA FULLA PETITA DE LLORER
·       UN POT DE BOLETS
·       PRUNES

ELABORACIÓ

Tallar el pollastre, posar-li sal i pebre i a la cassola amb una mica d’oli. Quan n’està una mica fregit ja hi podem posar la ceba tallada a trossos grossets, els alls sencers i la fulla de llorer. Deixeu que es vagi coent una estona. Llavors hi posarem els bolets (millor si abans els hem passat  per la paella) i les prunes (que les hem deixat una estona a estovar amb aigua calenta).

NOTES

Perquè quedi més tendre s’hi pot posar un raig de conyac quan s’està coent.
Si volem una mica més de suc, hi posarem una raig de caldo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada