MACARRONS PIZZEROS
INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)
· 250 GRS. MACARRONS
· UNA LLAUNA DE TONYINA
· UNA CAPSETA DE BACON A TROSSOS
· UN POT PETIT DE XAMPINYONS
LAMINATS
· TOMATA FREGIDA
· UNA MICA DE MANTEGA
· FORMATGE RATLLAT
· ORENGA
ELABORACIÓ
Es
bullen els macarrons amb aigua, sal i una mica d’oli. En un altre recipient,
amb una mica de mantega i una mica d’oli, primer se sofregeix el bacon, després
s’hi tiren els xampinyons (amb una mica
de sal) i quant tot es vegi una mica cuit, s’hi posa la tonyina. A continuació
s’hi tira la tomata fregida i un polsim d’orenga. Quan els macarrons ja estan
bullits, es renten una mica i s’hi tiren. Se serveix amb el formatge ratllat.
NOTES
Es
pot fer amb qualsevol altra classe de pasta.
Si
no tenim bacon, es pot fer amb trossets de pernil dolç o de gall dindi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada