Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dissabte, 12 de maig del 2012


             
MACARRONS PIZZEROS

INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)

·       250 GRS. MACARRONS
·       UNA LLAUNA DE TONYINA
·       UNA CAPSETA DE BACON A TROSSOS 
·       UN POT PETIT DE XAMPINYONS LAMINATS
·       TOMATA  FREGIDA
·       UNA MICA DE MANTEGA
·       FORMATGE RATLLAT
·       ORENGA

ELABORACIÓ
Es bullen els macarrons amb aigua, sal i una mica d’oli. En un altre recipient, amb una mica de mantega i una mica d’oli, primer se sofregeix el bacon, després s’hi tiren els xampinyons  (amb una mica de sal) i quant tot es vegi una mica cuit, s’hi posa la tonyina. A continuació s’hi tira la tomata fregida i un polsim d’orenga. Quan els macarrons ja estan bullits, es renten una mica i s’hi tiren. Se serveix amb el formatge ratllat.

NOTES
Es pot fer amb qualsevol altra classe de pasta.
Si no tenim bacon, es pot fer amb trossets de pernil dolç o de gall dindi. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada