LLOM A L’AMETLLA
Ingredients per a 4 persones:
-12 Talls de llom no gaire prims.
- 1 ceba grosa o 2 de petites.
- 100 grams d'ametlla torrada.
- 400ml. de nata per cuinar.
- Oli.
- Sal.
- Pebre.
Elaboració del plat:
1. Passem el llom per la paella amb oli i afegim una mica de sal a la carn.
2. Quan està el llom una mica dauradet, el traiem.
3. Tallem la ceba petita i l’afegim a la paella a foc lent.
4. Mentre es sofregeix la ceba, piquem l’ametlla, sense que quedi pols, està be que quedin trossets molt petits.
5. Quan la ceba està una mica dauradeta, afegim l’ametlla i tot seguit el llom.
6. Fiquem la nata especial cuina i rectifiquem de sal i hi afegim el pebre al gust.
7. Ho deixem tot una estona al foc fins que s’espesseixi una mica la salsa, i ja està a punt per servir.
Observacions:
- Acompanyar el plat amb pa per sucar.
Ingredients per a 4 persones:
-12 Talls de llom no gaire prims.
- 1 ceba grosa o 2 de petites.
- 100 grams d'ametlla torrada.
- 400ml. de nata per cuinar.
- Oli.
- Sal.
- Pebre.
Elaboració del plat:
1. Passem el llom per la paella amb oli i afegim una mica de sal a la carn.
2. Quan està el llom una mica dauradet, el traiem.
3. Tallem la ceba petita i l’afegim a la paella a foc lent.
4. Mentre es sofregeix la ceba, piquem l’ametlla, sense que quedi pols, està be que quedin trossets molt petits.
5. Quan la ceba està una mica dauradeta, afegim l’ametlla i tot seguit el llom.
6. Fiquem la nata especial cuina i rectifiquem de sal i hi afegim el pebre al gust.
7. Ho deixem tot una estona al foc fins que s’espesseixi una mica la salsa, i ja està a punt per servir.
Observacions:
- Acompanyar el plat amb pa per sucar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada