Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dimarts, 29 de novembre del 2011

Porc agredolç



PORC AGREDOLÇ

Ingredients per a 4 persones:
 
-          ¾ de kilo de porc tallat a daus
-          ½ ceba
-          1 pebrot verd
-          1 pebrot vermell
-          2 dents d’all
-          1 llauna de pinya en almívar
-          3 cullerades soperes d’oli
-          2 cullerades soperes de soja
-          1 cullerada petita de vinagre
-          2 cullerades petites de mel
-          Sal
-          Pebre
-          Farina o “maicena”
 
-          ¾ de kilo de porc tallat a daus
-          ½ ceba
-          1 pebrot verd
-          1 pebrot vermell
-          2 dents d’all
-          1 llauna de pinya en almívar
-          3 cullerades soperes d’oli
-          2 cullerades soperes de soja
-          1 cullerada petita de vinagre
-          2 cullerades petites de mel
-          Sal
-          Pebre
-          Farina o “maicena”


Elaboració del plat:

  1. Daurem una mica el porc en una cassola amb oli.
  2. Tallem les verdures petites (pebrot verd, vermell i la ceba).
  3. Traiem el porc de la cassola i ficar-hi les verdures.
  4. Afegim l’all tallat a trossets.
  5. Ho deixem una estona fins que es comenci a daurar la ceba.
  6. Mentrestant, en un bol hi aboquem l’almívar de la pinya, l’oli, el vinagre, la soja i la mel amb les quantitats indicades a dalt. Ho remenem fins que quedi tot lligat.
  7. Tallem la pinya  a daus i ho afegim a la cassola quan la ceba ja està daurada.
  8. A continuació, afegim la carn a la cassola i la salsa, tot alhora.
  9. Afegim sal i pebre al gust, ho remenem i deixem que faci xup-xup durant mitja hora a foc lent.
                                                                                                                                   

Observacions:

-          Afegir la farina al gust per espessir la salsa als últims dos minuts del xup-xup.