Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dilluns, 19 de desembre del 2011

MACARRONS ESTIL IAIA

INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)
·       250 GRS. MACARRONS
·       200 GRS. DE CARN PICADA O LLONGANISSA FRESCA
·       MANTEGA
·       FORMATGE RATLLAT
·       UNA MICA DE LLET


ELABORACIÓ
Es bullen els macarrons amb aigua, sal i una mica d’oli. En un altre recipient es posa a coure la carn picada o la carn de la llonganissa (que hem tret del budell) amb mantega i un rajolinet d’oli. Quan aquesta carn està cuita s’hi tiren els macarrons cuits, acabats d’escórrer i sense rentar. S’hi tira una mica de llet, el formatge ratllat i es barreja tot.

NOTES
 Si es fa amb carn picada (millor de porc i vedella) i posar-hi sal i pebre. Però, si ho fem amb carn de llonganissa no cal.
En lloc de macarrons també es pot fer amb qualsevol altra pasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada