Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dissabte, 12 de maig del 2012


MACARRONS A L’OLLA PRESSIÓ

INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)

·       250 GRS . DE MACARRONS
·       UNA CEBA  PETITA
·       UNA CAPSETA DE PERNIL SALAT A TROSSETS
·       UN RAIG DE TOMATA NATURAL TRITURADA
·       MANTEGA
·       FORMATGE RATLLAT

ELABORACIÓ

En l’olla a pressió hi desfarem un bon tros de mantega i es fregeixen els trossets de pernil una mica. Tallarem la ceba ben petita i quan està sofregida hi tirem la tomata amb una mica de sal. Es deixa coure tot junt uns minuts i llavors s’hi tiren els macarrons (crus). Es remena amb el sofregit i s’hi posa una mica de sal i de pebre. A part, tindrem aigua bullint (uns dos gots ben plens) que hi podrem posar una mica de pastilla d’avecrem. Amb l’olla tapada es bullen uns 8 minuts o menys si l’olla és la ràpida. Al servir-los s’hi posa el formatge ratllat.

NOTES

Vigilar que no s’enganxin a l’olla. Obrir l’olla de seguida que s’ha acabat el temps de bullir i remenar-los. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada