MACARRONS A L’OLLA PRESSIÓ
INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)
· 250 GRS . DE MACARRONS
· UNA CEBA PETITA
· UNA CAPSETA DE PERNIL SALAT A
TROSSETS
· UN RAIG DE TOMATA NATURAL
TRITURADA
· MANTEGA
· FORMATGE RATLLAT
ELABORACIÓ
En
l’olla a pressió hi desfarem un bon tros de mantega i es fregeixen els trossets
de pernil una mica. Tallarem la ceba ben petita i quan està sofregida hi tirem
la tomata amb una mica de sal. Es deixa coure tot junt uns minuts i llavors s’hi
tiren els macarrons (crus). Es remena amb el sofregit i s’hi posa una mica de
sal i de pebre. A part, tindrem aigua bullint (uns dos gots ben plens) que hi podrem
posar una mica de pastilla d’avecrem. Amb l’olla tapada es bullen uns 8 minuts
o menys si l’olla és la ràpida. Al servir-los s’hi posa el formatge ratllat.
NOTES
Vigilar
que no s’enganxin a l’olla. Obrir l’olla de seguida que s’ha acabat el temps de
bullir i remenar-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada