ESPAGUETIS AMB PEIX
INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)
· 250 GRS. D’ESPAGUETIS O
TALLARINES
· 100 GRS. DE GAMBES PELADES
· 150 GRS. DE CALAMARS EN
RODANXES O SÍPIA
· 4 GAMBES
· 6 MUSCLOS O UNES CLOÏSSES
· UNA CEBA PETITA
· UNA MICA DE TOMATA FREGIDA
ELABORACIÓ
Mentre
bullim els espaguetis amb sal i una pastilla d’Avecrem de peix, en una paella o
cassola posem oli, fregim les gambes i les guardem. Després es fregeixen les
gambes pelades i a continuació els calamars o la sípia. Llavors s’hi posa la
ceba tallada petita i quan està cuita s’hi tira una mica de tomata. Després s’hi
posa els musclos o les cloïsses que haurem obert en un pot amb una mica d’aigua
i tapat (al vapor). A continuació s’hi posen els espaguetis quasi sense
escórrer i es deixa coure tots junt una estoneta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada