Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dissabte, 12 de maig del 2012


ESPAGUETIS AMB PEIX

INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)

·       250 GRS. D’ESPAGUETIS O TALLARINES
·       100 GRS. DE GAMBES PELADES
·       150 GRS. DE CALAMARS EN RODANXES O SÍPIA
·       4 GAMBES
·       6 MUSCLOS O UNES CLOÏSSES
·       UNA CEBA PETITA
·       UNA MICA DE TOMATA FREGIDA

ELABORACIÓ

Mentre bullim els espaguetis amb sal i una pastilla d’Avecrem de peix, en una paella o cassola posem oli, fregim les gambes i les guardem. Després es fregeixen les gambes pelades i a continuació els calamars o la sípia. Llavors s’hi posa la ceba tallada petita i quan està cuita s’hi tira una mica de tomata. Després s’hi posa els musclos o les cloïsses que haurem obert en un pot amb una mica d’aigua i tapat (al vapor). A continuació s’hi posen els espaguetis quasi sense escórrer i es deixa coure tots junt una estoneta.




              
          














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada