Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dissabte, 12 de maig del 2012


CIGRONS AMB PEIX

INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)

·       UN POT GRAN DE CIGRONS CUITS
·       100 GRS. DE GAMBES PELADES
·       100 GRS. D’ANELLES DE CALAMARS
·       UNS QUANTS MUSCLOS O CLOÏSSES
·       UNA MICA DE TOMATA FREGIDA 

ELABORACIÓ

A una cassola es fregeixen les gambes i els calamars fets a trossets amb una mica d’oli. També ja hi podem posar els musclos i les cloïsses per que s'obrim.  S’hi posa una mica de tomata i s’hi afegeixen els cigrons  directament del pot. Es deixa bullir tot junt una estona.

NOTES

Si no teniu tomata fregida, llavors  s’haurà de sofregir ceba tallada petita i tomata natural triturada.
Per sobre s’hi pot afegir un ou dur tallat a trossets.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada