INGREDIENTS (PER A DUES PERSONES)
. Dos patates mida mitjana
. 200 grs. d'espinacs
. Una ceba petita
. Una cullerada de "philadèlphia" o un "quesito"
. Una mica de crema de llet per cuinar
. Unes panses sense pinyol
. Sal
. Oli
. Formatge rallat
ELABORACIÓ :
Bullir les patates amb pell fins que al punxar-les es notin toves. Pelar-les i deixar que és refredin una mica i partir-les per la meitat.
S'han de buidar una mica,encara que també hi ha l'opció de fer-les a làmines i posar-les en una plata.
Es fregeixen els espinacs i llavors s'hi pot posar la patata que hem tret al buidar-les o les puntes que han quedat despres de fer les làmines. També hi posarem les panses, el formatge "philadèlphia" o el "quesito".
Quan està tot junt s'hi posa la crema de llet per que es faci una pasta més lligada.
S'omplen les meitats de les patates o s'escampa per sobre les làmines.
Sols falta posar-hi el formatge rallat i gratinar-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada