Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dimecres, 8 de maig del 2013

PATATES FARCIDES D'ESPINACS


INGREDIENTS (PER A  DUES PERSONES)

.  Dos patates mida mitjana
.  200 grs. d'espinacs
.  Una ceba petita
.  Una cullerada de "philadèlphia" o un "quesito"
.  Una mica de crema de llet per cuinar
.  Unes panses sense pinyol
.  Sal
.  Oli
.  Formatge rallat
           
ELABORACIÓ :

Bullir les patates amb pell fins que al punxar-les es notin toves. Pelar-les i deixar que és refredin una mica i partir-les per la meitat.
S'han de buidar una mica,encara que també hi ha l'opció  de fer-les a làmines i posar-les en una plata.
Es fregeixen els espinacs i llavors s'hi pot posar la patata que hem tret al buidar-les o les puntes que han quedat despres de fer les làmines. També hi posarem les panses, el formatge "philadèlphia" o el "quesito".
Quan està tot junt s'hi posa la crema de llet per que es faci una pasta més lligada.
S'omplen les meitats de les patates o s'escampa per sobre les làmines.
Sols falta posar-hi el formatge rallat i gratinar-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada