Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dimecres, 8 de maig del 2013

FLICANDOR

INGREDIENTS (PER QUATRE PERSONES) :

.  12  talls de carn  tallats prims (por ser de porc, vedella o de cuixa de pavo)
.  Un pot de bolets o de xampinyons
.  Una ceba
.  Un raig de tomata triturada
.  Alls
.  Julivert
.  Pebre
.  Farina 
.  Sal 
.  Oli

ELABORACIÓ :

En primer lloc salarem els talls de carn (jo recomano fer-ho amb carn de cuixa de pavo filetejada), s'enfarinen i es passen per la paella amb un a mica d'oli per fregir-los una mica. Els reservarem i en la mateixa paella i podem fregir una mica els bolets escorreguts si son de pot o rentats si son frescos.
Mentrestant en una cassola,  sofregim la ceba tallada ben petita,un parell d'alls i quan tot això està cuit hi afegim la tomata.
Llavors hi podem tirar els bolets que hem passat per la paella abans i ho remenen junt amb el sofregit.
Ens posem a fer la picada amb un parell d'alls, una mica de julivert i una mica de pebre. Quan esta ben picat hi posarem una cullerada petita de farina per espessir el suc. Al morter de la picada hi posarem caldo,si en tenim o si  hi hem de posar aigua, millor que en la picada hi posem mitja "pastilla". Ho remenen tot i ja ho podem tirar a la cassola on hi ha els sofregit i els bolets.
A continuació hi anem col·locat els talls mirant que quedin bastant coberts  amb el suc.
Deixar-ho fer "xup-xup" uns 10 o 15 minuts (vigilant que so s'apegui).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada