Benvinguts al nostre bloc

Aquí teniu el nostre bloc de receptes de cuina, per a que pogueu gaudir tal i com ho fem nosaltres cuinant. Esperem que us agradi i que ens envieu els vostres comentaris de com us ha quedat la nostra recepta.

dimecres, 8 de maig del 2013

CARABASSONS FARÇITS

INGREDIENTS (PER QUATRE PERSONES) :


.  Quatre carabassons (mitjans i de la mateixa mida tots)
.  200 grs. de carn picada de vedella i porc.
.  Una ceba
.  Una mica de tomata triturada
.  Sal
.  Oli
.  Formatge ratllat 
- Per la beixamel :
.  Mantega
.  Llet
.  Farina 

ELABORACIÓ :

Tallarem per la meitat els carabassons, es buidarem una mica (vigilant que no es trenquin) els bullirem  amb aigua i una mica de sal. Quan vegem que ja estan cuits (millor que no del tot), els treien i amb molta cura el posarem   en un escorredor i despres ja els podem col·locar en una plata.
Mentrestant, en una paella anirem coent la carn picada junt amb la polpa que hem tret dels carabassons al buidar-los, la ceba i al final una mica de tomata per fer el  farcit .
A part hem fet la beixamel i podem posar-hi un parell de cullerades al picadillo que acabem de fer.
Sols queda omplir els carabassons i posar-hi una mica de beixamel pel damunt,el formatge ratllat i gratinar-ho.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada