INGREDIENTS (PER QUATRE PERSONES) :
. Quatre carabassons (mitjans i de la mateixa mida tots)
. 200 grs. de carn picada de vedella i porc.
. Una ceba
. Una mica de tomata triturada
. Sal
. Oli
. Formatge ratllat
- Per la beixamel :
. Mantega
. Llet
. Farina
ELABORACIÓ :
Tallarem per la meitat els carabassons, es buidarem una mica (vigilant que no es trenquin) els bullirem amb aigua i una mica de sal. Quan vegem que ja estan cuits (millor que no del tot), els treien i amb molta cura el posarem en un escorredor i despres ja els podem col·locar en una plata.
Mentrestant, en una paella anirem coent la carn picada junt amb la polpa que hem tret dels carabassons al buidar-los, la ceba i al final una mica de tomata per fer el farcit .
A part hem fet la beixamel i podem posar-hi un parell de cullerades al picadillo que acabem de fer.
Sols queda omplir els carabassons i posar-hi una mica de beixamel pel damunt,el formatge ratllat i gratinar-ho.
. Quatre carabassons (mitjans i de la mateixa mida tots)
. 200 grs. de carn picada de vedella i porc.
. Una ceba
. Una mica de tomata triturada
. Sal
. Oli
. Formatge ratllat
- Per la beixamel :
. Mantega
. Llet
. Farina
ELABORACIÓ :
Tallarem per la meitat els carabassons, es buidarem una mica (vigilant que no es trenquin) els bullirem amb aigua i una mica de sal. Quan vegem que ja estan cuits (millor que no del tot), els treien i amb molta cura el posarem en un escorredor i despres ja els podem col·locar en una plata.
Mentrestant, en una paella anirem coent la carn picada junt amb la polpa que hem tret dels carabassons al buidar-los, la ceba i al final una mica de tomata per fer el farcit .
A part hem fet la beixamel i podem posar-hi un parell de cullerades al picadillo que acabem de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada